نامزد دو دوره ی گذشته انتخابات مجلس تالش بار دیگر بر سر دوراهی حضور یا عدم حضور در این انتخابات مانده است.
در شرایطی که چندی پیش منصور یوسفی در محفلی خصوصی گفته بود: حضورش در انتخابات منوط به تصمیم فعالان ستادی سه شهرستان خواهد بود، اکنون به نظر می رسد چنین اتفاقی در حال رخ دادن است.
به گزارش تالش فردا، هفته گذشته جمعی از فعالین سیاسی اصلاح طلب و افراد نزدیک به دولت در ماسال، از منصور یوسفی، نامزد دور گذشته انتخابات خواستند تا در دور آتی انتخابات به عنوان یک نامزد حاضر شود.
چندی پیش نیز تعدادی از چهره های ستادی و نزدیک به یوسفی در تالش از او خواسته بودند به انتخابات پیش رو فکر کند.
این موضوع البته، در حالی اتفاق می دهد که بسیاری عدم تحرکات انتخاباتی منصور یوسفی را عدم تمایل او به نامزدی در انتخابات قلمداد می کنند و می گویند قرار نیست وی بار دیگر نامزد انتخابات باشد.
با این تفاسیر تا این لحظه و علی رغم درخواستهای ضمنی برخی سیاسیون، خود یوسفی به انتخابات روی خوش نشان نداده و باید دید سرانجام این ماجرا چه خواهد شد.11
- نویسنده : مصطفی راضی
phuket lawyer
تاریخ : ۱۲ - مهر - ۱۴۰۲… [Trackback]
[…] Read More to that Topic: kadousnews.ir/جمعی-از-اصلاح-طلبان-ماسال-خواستار-ورود/ […]
mounjaro weight loss injection uk
تاریخ : ۲۹ - مهر - ۱۴۰۲… [Trackback]
[…] Find More to that Topic: kadousnews.ir/جمعی-از-اصلاح-طلبان-ماسال-خواستار-ورود/ […]
modesta
تاریخ : ۹ - آبان - ۱۴۰۲… [Trackback]
[…] Information to that Topic: kadousnews.ir/جمعی-از-اصلاح-طلبان-ماسال-خواستار-ورود/ […]
more info
تاریخ : ۱۶ - آبان - ۱۴۰۲… [Trackback]
[…] Read More Info here on that Topic: kadousnews.ir/جمعی-از-اصلاح-طلبان-ماسال-خواستار-ورود/ […]